onsdag den 21. marts 2012

Så er tiden kommet!

Jeg vil nu dele de forskellige blogawarder ud! finally? :-D

Først vil jeg ligebesvare nogle spørgsmål, som hører med!

Hvorfor begyndte du at blogge?
Nok mest fordi der var nogle ting jeg bare skulle ud med, i starten var det enlig ikke meningen at jeg skulle have nogle læsere. Men det ændrede sig, jeg bloggede ikke længere bare for at komme ud med alt lortet i mit liv, men det blev til noget jeg godt kunne lide, jeg begyndte og skrive om hvad der skete i min hverdag. For nogle er min blog selvfølgelig slet ikke spændende, da jeg ikke særlig tit lægger nogle billeder eller sange ud..men jo, det sker da!!:-))) - Jeg er meget glad for at blogge, og jeg elsker alle mine 7 fantastiske, faste læsere.

Hvilke blogge læser du?
Jeg læser blogs med en masse mode, men også de blogs hvor der bare bliver skrevet nogle personlige ting, og det vil i også kunne se, på de blogs, jeg giver en award til.

Interesser?
Jeg går til zumba fitness, da jeg godt kan lide at mærke på mig selv, at jeg har lavet noget. Og da det er vildt sjovt! Ellers skal jeg til at spille håndbold igen, jeg har haft en pause på en sæson, da interessen faldt fra. Men nu starter jeg igen igen, jeg har spillet siden jeg var helt lille, så det er ikke fordi jeg er virkelig dårlig til det!:-D
Ellers går jeg i fitness med mine dejlige veninder, som jeg dog også lige har haft en pause fra, da jeg har været syg i en måned nu-.-
- Godt at jeg starter igen i næste uge:-D

Favorit film?
Jeg har ikke nogen favorit film...hmm, Dear John? - Der er så mange film jeg bare elsker at se, og det ville være spild af jeres tid at skrive dem allesammen op i:

Mine 5 blogawards går til:
http://annemariestahl23.blogspot.com/
http://juliesoplevelse.blogspot.com/
http://isabellathordsen.dk/
http://louisebakmand.blogspot.com/
http://www.zitha-getusedtoit.blogspot.com/

Jeg håber i bliver glade for mine blogawards:-)))

xoxo




















2 kommentarer: