mandag den 9. januar 2012

arbejd' arbejd'

Som overskriften siger, arbejd' arbejd'...og det var det jeg gjorde i fredags og igår, søndag! det var to dejlige arbejdsdage!:-) jeg hyggede mig rigtig meget med min kusine, Mette....som også arbejder der.

Men nu er en ny uge startede, og jeg kan mærke at der går laaaaang tid før jeg kommer til at slappe helt af igen! netop fordi der er terminsprøver, eksamer, ny skole osv! -og ja den første terminsprøve, skal jeg allerede have imorgen. Jeg skal ''op'' i dansk, læsning imorgen...enlig bare en helt almindelig læseprøve men alligevel, er jeg på en eller anden måde meget nervøs, men også meget spændt på hvordan det kommer til at gå!

Jeg sidder nu hjemme ved min super gode veninde Majken og hygger, lige om lidt skal vi have lidt aftensmad, som består at PIZZA! hell yeah! -efter det skal vi skrive lidt stil sammen, snakke projektopgave og hygge med noget tv, sodavand og ikke mindst, musik, latter og gossip!


I må have en dejlig aften allesammen!

Et lille billed fra efterårsferien, hvor jeg havde min dejlige veninde Julie med, godt nok er det ikke et super billed af mig, men at Julie er det godt!! -I love you, my girl:-*

1 kommentar: